Klaar voor je summerbody
met minus four

WELKOM BIJ Minus Four

CLAIM snel JE AANBIEDING
t.w.v. € 125,- voor € 69,-

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te plannen!

BEHANDELINGEN

Vetcellen bevriezen:
de trend van het moment!

Minus Four introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken middels het bevriezen van vetcellen. De effectiviteit van vet bevriezen is wetenschappelijk bewezen en is de nieuwste trend op het gebied van afslanken zonder inspanning.

Vet bevriezen is niet nieuw, de procedure is ontwikkeld door Amerikaanse wetenschappers. Zij hebben ontdekt dat vetcellen aangetast worden door een geleidelijk koelingsproces. Inmiddels gingen wereldwijd je miljoenen klanten voor en danken hun strakke figuur aan deze innovatieve werkwijze van overtollig vet aanpakken. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.

Weg met die onderkin door middel van cryolipolyse!

Tijdens de behandeling gaan we letterlijk “vetcellen bevriezen”. Dit doen we door een enorme pad op de “probleemzone” te plaatsen. Deze pad zorgt ervoor dat de bovenste laag van jouw lichaamsvet in een hoog tempo wordt afgekoeld naar -8˚ Celsius. Bij een behandeling worden alleen de vetcellen aangepakt, niet het omringende weefsel. Hierdoor gaat het lichaam de vetcellen op natuurlijke basis afbreken en worden deze door het lichaam afgevoerd. Dit gebeurd geleidelijk en in kleine hoeveelheden. Jouw huid heeft (door de elasticiteit) ruim voldoende de tijd om zich aan te passen aan jouw nieuwe contouren.

Al na één behandeling raak je tot 22% onderhuids vetweefsel kwijt en gedurende de tweede en derde behandeling tot wel 30% tot 40%. Het eindresultaat is per persoon verschillend. Dit hangt af van het stadium van de verkleving van de vetcellen. “Los” vet is namelijk makkelijker te verwijderen dan “hard” vet. Wil je bekijken of deze behandeling bij jou past? Neem contact met ons op.

Benieuwd naar de behandeling? Check onderstaande video

ervaringen van klanten

Na 1 behandeling was ik al 15cm kwijt rondom mijn buik en benen, na mijn 10 rittenkaart heb ik dit vast kunnen houden wat resulteerde in een kledingmaat minder!

Lissy T

5/5

Door mijn Size Zero behandelingen en de hulp van de supplementen van Mr. and Mrs. Green ben ik 20 kilo afgevallen!

Emma V

5/5

Na 12 behandelingen zijn mijn billen strakker dan ooit! Ik ben superfijn geholpen in Amsterdam.

Marjan B

5/5

Ik heb behoorlijk dikke benen, maar in combinatie met de cellulite vielen ze nog meer op. Met de Easy Shape behandelingen op mijn benen, draag ik dit jaar lekker korte rokjes!

Brenda A

5/5

CLAIM snel JE AANBIEDING
t.w.v. € 125,- voor € 69,-