Klaar voor je summerbody
met minus four

WELKOM BIJ Minus Four

CLAIM snel JE AANBIEDING
t.w.v. € 125,- voor € 69,-

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te plannen!

BEHANDELINGEN

Vetcellen bevriezen:
de trend van het moment!

Minus Four introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken middels het bevriezen van vetcellen. De effectiviteit van vet bevriezen is wetenschappelijk bewezen en is de nieuwste trend op het gebied van afslanken zonder inspanning.

Vet bevriezen is niet nieuw, de procedure is ontwikkeld door Amerikaanse wetenschappers. Zij hebben ontdekt dat vetcellen aangetast worden door een geleidelijk koelingsproces. Inmiddels gingen wereldwijd je miljoenen klanten voor en danken hun strakke figuur aan deze innovatieve werkwijze van overtollig vet aanpakken. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.

Benieuwd naar de behandeling? Check onderstaande video

ervaringen van klanten

Na 1 behandeling was ik al 15cm kwijt rondom mijn buik en benen, na mijn 10 rittenkaart heb ik dit vast kunnen houden wat resulteerde in een kledingmaat minder!

Lissy T

5/5

Door mijn Size Zero behandelingen en de hulp van de supplementen van Mr. and Mrs. Green ben ik 20 kilo afgevallen!

Emma V

5/5

Na 12 behandelingen zijn mijn billen strakker dan ooit! Ik ben superfijn geholpen in Amsterdam.

Marjan B

5/5

Ik heb behoorlijk dikke benen, maar in combinatie met de cellulite vielen ze nog meer op. Met de Easy Shape behandelingen op mijn benen, draag ik dit jaar lekker korte rokjes!

Brenda A

5/5

CLAIM snel JE AANBIEDING
t.w.v. € 125,- voor € 69,-