moeiteloos een
maatje minder

Welkom bij Size Zero Landsmeer

Kom moeiteloos in shape met onze ultramoderne apparatuur dat jou helpt jouw afslankdoel te halen!

Profiteer de hele maand van maar liefst € 60,- korting op een kennismakingsbehandeling bij een Size Zero behandeling en betaal nu € 39,- in plaats van € 99,-.

Bij Minus Four betaal je de hele maand slechts € 69,- in plaats van € 125,- voor een kennismakingsbehandeling!

Vul snel je gegevens in en claim een plek want de agenda is snel vol!

CLAIM JE AANBIEDING

BEHANDELINGEN

Afslanken met lasertherapie

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest.

Wij zeggen ‘Dag‘ tegen die vervelende vetcellen, wil jij dat ook? 

Afslanken door middel van vet bevriezen

Vet bevriezen is niet nieuw, de procedure is ontwikkeld door Amerikaanse wetenschappers.
Zij hebben ontdekt dat vetcellen aangetast worden door een geleidelijk koelingsproces. Inmiddels gingen wereldwijd je miljoenen klanten voor en danken hun strakke figuur aan deze innovatieve werkwijze van overtollig vet aanpakken. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.

strakke billen zonder intens sporten

Hetzelfde Easy Shape Trainer apparaat dat het lichaam slanker en strakker maakt, boekt nu succes met het terugkrijgen van de lichaamscontouren door een intensieve spiertraining. Ben jij het zat nog steeds geen zichtbare abbs na intensief sporten te hebben? En zijn er nog steeds geen opgepompte billen na dagelijks zware squats zichtbaar, en wil je met de bodypump afvallen? Boek dan nu! Na een aantal pijnloze behandelingen is er een zichtbaar verschil in de buik- en billenzone, maar ook verminderen hinderlijke kwabjes.

ervaringen van klanten

Na 1 behandeling was ik al 15cm kwijt rondom mijn buik en benen, na mijn 10 rittenkaart heb ik dit vast kunnen houden wat resulteerde in een kledingmaat minder!

Lissy T

Door mijn Minus Four behandelingen op 1 probleemzone en de hulp van Melissa en Tamara ben ik 20 kilo afgevallen!

Emma V

CLAIM nu JE AANBIEDING