Welkom bij Size Zero Landsmeer!

Claim snel je
aanbieding!

Wij nemen binnen 48 uur contact met je
op om een afspraak te plannen!

  Afslanken met lasertherapie!

  Afvallen is lang niet altijd zo makkelijk – en zeker niet als je het al langere tijd probeert maar weinig succes boekt. Size Zero komt echter met de allernieuwste trend op het gebied van afslanken op de markt: de Size Zero Easy Shape Laser.

  Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest.

  Naar aanleiding van onderzoek van diverse fabrikanten bleek dat je hoe dan ook centimeters verliest van de heupen, dijen en taille verliest als je de behandelingen volgt, het liefste in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Wij zeggen ‘Dag‘ tegen die vervelende vetcellen, wil jij dat ook? Boek dan nu bij een vestiging bij jou in de buurt!

  Strakke billen zonder intens sporten, het kan!

  Hetzelfde Easy Shape Trainer apparaat dat het lichaam slanker en strakker maakt, boekt nu succes met het terugkrijgen van de lichaamscontouren door een intensieve spiertraining.

  Ben jij het zat nog steeds geen zichtbare abbs na intensief sporten te hebben? En zijn er nog steeds geen opgepompte billen na dagelijks zware squats zichtbaar, en wil je met de bodypump afvallen? Boek dan nu! Na een aantal pijnloze behandelingen is er een zichtbaar verschil in de buik- en billenzone, maar ook verminderen hinderlijke kwabjes*.

  Afslanken door middel van vet bevriezen

  Onlangs voegde Size Zero een nieuwe methode toe aan haar concept: Minus Four vet bevriezen. Minus Four introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken middels het bevriezen van vetcellen. De effectiviteit van vet bevriezen is wetenschappelijk bewezen en is de nieuwste trend op het gebied van afslanken zonder inspanning.

  Vet bevriezen is niet nieuw, de procedure is ontwikkeld door Amerikaanse wetenschappers. Zij hebben ontdekt dat vetcellen aangetast worden door een geleidelijk koelingsproces. Inmiddels gingen wereldwijd je miljoenen klanten voor en danken hun strakke figuur aan deze innovatieve werkwijze van overtollig vet aanpakken. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.

  Benieuwd hoe Size Zero werkt?
  Check onze promo!

  Benieuwd hoe Minus Four werkt?
  Check onze promo!

  Claim je aanbieding!

  Ben jij benieuwd naar de voordelen van Size Zero? Vul dan snel je gegevens in!

   Meer weten over Size Zero?

   BEZOEK DE WEBSITE