Welkom bij Size Zero hoofddorp

Kom moeiteloos in shape met onze ultramoderne apparatuur dat jou helpt jouw afslankdoel te halen!

Profiteer de hele maand van maar liefst € 50,- korting op een kennismakingsbehandeling bij een Size Zero behandeling en betaal nu € 49,- in plaats van € 99,-.

Vul snel je gegevens in en claim een plek want de agenda is snel vol!

CLAIM JE AANBIEDING

Afslanken met lasertherapie

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest.

Wij zeggen ‘Dag‘ tegen die vervelende vetcellen, wil jij dat ook? 

happy customers

easy shape laser
yolanda

Super blij met de resultaten. De begeleiding bij Size Zero Hoofddorp is geweldig en altijd gezellig. Ik kan het iedereen aanraden! 

easy shape laser
anna

Wat ben ik blij dat ik weer mag komen. Zoals je weet al meerdere dingen geprobeerd om af te vallen en mij beter te voelen. Jij bent voor mij de oplossing. Nu inmiddels 7 kilo kwijt. Ik heb nog een lange weg te gaan maar het begin is er. Ik ben super blij met je!

easy shape laser
linda

ik kom al 2 maanden bij Aziza zeer! vriendelijk en gezellig. Ik ga altijd de deur weer uit met een big smile en een heerlijk gevoel. Snel resultaat elke week cm verliezen top!

Easy shape laser
maybritt

Size Zero Hoofddorp is mijn stok achter de deur om mezelf bij de les te houden, maar tegelijkertijd ook dat extraatje om net even een stukje sneller van die extra kilo’s en vetjes af te komen. Toen ik begon woog ik 80 kilo en na een 1,5 maand was ik al 7 kilo kwijt. Natuurlijk moet je veel bewegen en goed op je voeding letten naast de behandeling., want daar begint alles mee. Nu bijna 5 maanden verder kan ik zeggen dat ik 15 kilo kwijt ben mede dankzij de hulp van Aziza! Nu zie ik ook na iedere behandeling verschil. Je broek kan ineens veel losser zitten dan toen je aankwam haha. Iedere week kijk ik er naar uit om naar haar toe te gaan. Naast het werken aan jezelf, is het altijd super gezellig. Even snel een praatje maken en leuke verhalen uitwisselen. Er wordt altijd veel gelachen! Ik kan iedereen aanraden om de behandeling te volgen! Aziza zal mij dus ook nog heel lang als klant hebben, ook nadat ik mijn doelen heb behaald. 

CLAIM nu JE AANBIEDING